Vásárlás folytatása Szeretnél még körbenézni a webáruházunkban?

Soha ne add fel!

1 200Ft

Több szálon futó ifjúsági regény. Lám, mennyi körülmény játszik össze, hogy Szabi élete végre kimozdulhasson a holtpontról! (8 évtől)

381 készleten

Cikkszám: 3 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Szabi nem a legjobb úton halad egy boldog jövő felé. Egyre inkább lemond arról, hogy egyszer még valamirevaló ember legyen belőle. Ezen a nyáron furcsa felajánlást kap egyik osztálytársától, akivel kölcsönösen nem csípik egymást. Csábító az ajánlat, de kérdéses, hogy lehet-e belőle valami.
A (nem csak) 8-12 éves gyerekek részére íródott, több szálon futó regény végigkíséri Szabit a nyári szüneten, és bemutatja, milyen sok körülmény játszik össze, hogy élete végre kimozdulhasson a holtpontról. Az is kiderül, hogy sokszor csak egy hajszálon múlik, hogy az élete milyen irányban halad tovább, és ez nem lehet a véletlen műve!
A sok kalandot és váratlan fordulatot hozó nyár végére nem csak Szabi, hanem Julcsi és Peti is rájön, hogy a siker egyik legfőbb titka ez: Soha ne add fel!
A5, 250 oldal, puha kötés

További információk

Tömeg 360 g
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest