Vásárlás folytatása Szeretnél még körbenézni a webáruházunkban?

Arany ABC E-book

1 500Ft

Személyiségfejlesztő színező memoriterekkel. Falra akasztva dekorációnak is alkalmas. (2-8 éveseknek)

Cikkszám: 4-1-2-2-1-1 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az ARANY ABC az ábécé betûivel kezdődő 35 bibliaverset tartalmaz egy-egy színes képpel. A lapok hátoldalán ugyanazzal a betûvel kezdődő 6-6 szót ábrázoltunk.
Célunk az, hogy ezzel segítsük a gyermekeknek a bibliaversek tanulását, megértését és alkalmazását. Ugyanakkor a hátoldalakon látható kis ábrákat kiszínezhetik, és különböző játékos feladatokkal izgalmassá, érdekesebbé tehetik a szülők a családi áhítatot, együttlétet, illetve a tanítók a vasárnapi iskolai foglakozást vagy hittanórát.
Az ARANY ABC sok fontos igazságot tartalmaz. Pl.: Isten Igéje igaz. Õ meghallgat. Jézus Krisztus nem változik. Terve van veled stb. Szól a hitről, bûnbocsánatról, megváltásról, döntésről, békességről, örömről, dicséretről, készenlétről, szolgálatról stb.
Jól látható helyet keressünk az ARANY ABC-nek! Lehet asztalra, polcra, szekrényre tenni vagy falra akasztani, és ha megoldható, abban a helyiségben helyezzük el, ahol a család együtt szokott áhítatot tartani. Legyen ez vonzó, kedves, a kicsinyek számára éppúgy, mint a nagyobb gyermekeknek!
A4, 40 oldal, spirál kötés

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest