Creation Magazin 2024
Tartalom
Creation Magazin 2020
Tartalom
Creation Magazin 2023
Tartalom
Creation Magazin 2022
Tartalom
Creation Magazin 2021
Tartalom

Az eddig megjelent magazinok tartalomjegyzékét feltöltöttük.

A képre kattintva lapozz bele az eddig megjelent számokba! Néhány cikk már a honlapunkon is megtalálható, azokat narancssárgával kiemeltük. Legyenek áldásul számodra!

Röviden a Creation Magazinról:

Az évente megjelenő Creation Magazin régi hiányt pótol a magyar nyelvű irodalmi palettán az élővilág – természet – tudomány – hit témakörben, a teremtés témájának fókuszba állításával.

Az írásos civilizáció egyik legalapvetőbb, de napjainkban jobbára mellőzött Bibliai álláspont jobb megismerését, megértését és szélesebb körű megismertetését tűzte zászlajára, valamint a Bibliai világkép 21. századi aktualitásának és sorsdöntő fontosságának a bemutatását. Természetesen a következő számok mindig fognak újat hozni témában, tartalomban, műfaji változatosságban.

Kategóriájában színesíti az elérhető magyar irodalmat, és hatékonyan hozzájárul, hogy a magyar nemzet felnövekvő generációja a keresztény hitben meggyökerezett, motivált, erős és életképes legyen.

Érdekes olvasmány és kiváló segédanyag lehet a keresztény ifjúsági nevelés, hitoktatás területén és gyülekezeti vagy házicsoportos Bibliatanulmányozásnál. Hasznossága kiemelkedő a Biblia gyakorlati aktualitásának jobb megértése, továbbá a bibliai alapú világkép és a személyes hit erősítése területén.

Lenyűgöző csodák, eredeti szemlélet, hírek, érdekességek a természet világából, megdöbbentő tények, igényes kivitel, kivehető poszter, gyerekrovat.

Ára: 2500 Ft
60 színes oldalon
210 x 275 mm
Megjelenik évente

 

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This