Csatlakozás

Hogyan csatlakozhatsz a FireMEDIA tevékenységéhez?

Az alábbi módokon:

Közösségépítés

Többségünknek van egy alapvető társasági igénye. Az emberi lét alapelemei között kiemelkedőek a kapcsolatok. Akik céltudatosan keresik az emberi kapcsolatokat, azok egy többletet élnek meg. Nem mindig könnyű azonban a kapcsolatépítés. Ebben a rohanó világban viszont egyre jobban elszigetelődünk egymástól, amit még az egyre fokozódó digitalizáció is tovább erősít.

Kapcsolataink alapvető egysége a házasság és a család. Erre épülnek baráti- és munkakapcsolatok. Ne álljunk meg itt, hanem építsünk közös értékek mentén további kapcsolatokat.

Sok magyar képvisel hasonló értékrendet család, hit, világszemlélet, nemzeti felelősség dolgában. A FireMEDIA és a Creation Projekt nem csak szolgáltatásokat kínál. Közösségépítő küldetése legalább ilyen fontosságú. Egy olyan mozgalom kíván lenni, amiben egymásra találnak azok, akik közös értékeket képviselnek. Egymást erősítik, motiválják, és együtt tesznek a jövőért.

Indulj el!

 • Iratkozz fel a hírlevélre! (kattintható gomb)
 • Olvasd a híreket, a cikkeket, a blogot!
 • Olvasd a Creation Magazint és figyeld a többi kiadvány elkészültét!
 • Írj nekünk, ha foglalkoztat valami!
 • Vegyél részt rendezvényeinken!
 • Ismerj meg személyesen is másokat, akikkel közös a hangod!

Egységben az erő!

Együtt történelemformáló közösség lehetünk!

Népszerűsítés

Ahhoz, hogy céljaink, tevékenységünk, szolgáltatásaink és termékeink szélesebb körben ismertté váljanak, sok megosztásra, lájkra, és személyes népszerűsítésre van szükség. Legyél ebben a partnerünk!

 • Kedveld és kövesd a Firemediát a Facebookon és az Instagramon!
 • Iratkozz fel a firemedia.hu honlapon a hírlevélre!
 • Rendszeresen lájkold a bejegyzéseinket és oszd meg a saját hírfolyamodon is!
 • Ha van saját blogod, vlogod vagy honlapod, említsd meg a Firemediát kattintható hivatkozás formájában és tedd ki a bannerünket! A banner letölthető innen, a Letöltések alól és a főoldal aljáról.
 • Beszélj a Firemediáról családi- és baráti körben!
 • Ajándékozz meg másokat termékeinkkel, kiadványainkkal! A Creation Magazin további számai mindig karácsony környékén érkeznek, ilyen módon is kiváló ajándék lehet.

Ha további részletek vagy lehetőségek iránt érdeklődsz, írj az iroda@firemedia.hu címre!

Terjesztés

Termékeink terjesztését elsősorban kiadóként mi végezzük és önkénteseink, de a termékeinket értékesítő néhány üzlet listája elérhető a Firemedia/Értékesítési pontok menüpont alatt.

Ha érdeklődsz vagy önkéntesként vállalsz terjesztést, írj az iroda@firemedia.hu címre!

Fordítás

A Creation Magazint és egyes további kiadványainkat is angol nyelvből fordítjuk. Ez folyamatos fordítási és lektorálási feladatot jelent önkéntes csapatunk számára. A projekt gyorsabb haladása és némely önkéntesünk leterheltségének csökkentése céljából további önkéntesek bekapcsolódását várjuk. Néhány szakterületen (pl. geológia, fizika, csillagászat, régészet, paleontológia, genetika) különösen szükségünk van még erősítésre.

Ha érdeklődsz vagy önkéntesünk lennél, írj az iroda@firemedia.hu címre!

Informatika

A projekt digitális szegmensét jelentősen erősíteni kívánjuk, ezért Adobe InDesign és Photoshop területén jártas szakemberek önkéntes jelentkezését várjuk kiadványszerkesztői és grafikai kategóriákban!

PHP, MySQL, HTML5, JavaScript, CSS területén jártas szakembereket webfejlesztés, webes játékfejlesztés és mobil appfejlesztés kategóriákban keresünk önkéntes fejlesztői csapatunkba, kreatív fejlesztői ötletek és megvalósítás területére egyaránt.

Ha érdeklődsz vagy önkéntesünk lennél, írj az iroda@firemedia.hu címre!

Támogatás

A részleteket megtalálod a Támogatás menüpont alatt

Tudományos háttér

A projekt hatáserősségét, hitelességét, tekintélyét, elfogadottságát nagyban befolyásolja, hogy támogató partnerként állnak-e mögötte jól ismert, megfelelő tudományos végzettségű és munkásságú szakemberek és intézmények. Az ő partnerségük, szakmai ajánlásuk, sőt egyáltalán az, hogy nevüket adják a FireMEDIA-hoz, már önmagában is értékes, de tudásukkal és szakmai munkájukkal közvetlenül is hozzájárulhatnak a projekt kibontakozásához és hatékonyságához.

Ha érdeklődsz vagy önkéntesünk lennél, írj az iroda@firemedia.hu címre!

Előadás

Ha szeretnél egy Creation Projektet bemutató előadást kérni tőlünk egy csoportban vagy egy gyülekezetben, írj az iroda@firemedia.hu címre!

Ha együttműködnél velünk a teremtés témakörébe tartozó előadások tartásával, szintén örömmel vesszük megkeresésedet.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This