Mozgalom

Közösségépítés

Többségünknek van egy alapvető társasági igénye. Az emberi lét alapelemei között kiemelkedőek a kapcsolatok. Akik céltudatosan keresik az emberi kapcsolatokat, azok egy többletet élnek meg. Nem mindig könnyű azonban a kapcsolatépítés. Ebben a rohanó világban viszont egyre jobban elszigetelődünk egymástól, amit még az egyre fokozódó digitalizáció is tovább erősít.

Kapcsolataink alapvető egysége a házasság és a család. Erre épülnek baráti- és munkakapcsolatok. Ne álljunk meg itt, hanem építsünk közös értékek mentén további kapcsolatokat.

Sok magyar képvisel hasonló értékrendet család, hit, világszemlélet, nemzeti felelősség dolgában. A FireMEDIA és a Creation Projekt nem csak szolgáltatásokat kínál. Közösségépítő küldetése legalább ilyen fontosságú. Egy olyan mozgalom kíván lenni, amiben egymásra találnak azok, akik közös értékeket képviselnek. Egymást erősítik, motiválják, és együtt tesznek a jövőért.

Indulj el!

  • Olvasd a híreket, a cikkeket, a blogot!

  • Olvasd a Creation Magazint és figyeld a többi kiadvány elkészültét!

  • Írj nekünk, ha foglalkoztat valami!

  • Vegyél részt rendezvényeinken!

  • Ismerj meg személyesen is másokat, akikkel közös a hangod!

Egységben az erő!

Együtt történelemformáló közösség lehetünk!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This