Vásárlás folytatása Szeretnél még körbenézni a webáruházunkban?

Arany ABC

3 990Ft

Személyiségfejlesztő színező memoriterekkel. Falra akasztva dekorációnak is alkalmas. (2-8 éveseknek)
Pdf-ben is megvásárolható!

20 készleten

Cikkszám: 2 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Az ARANY ABC az ábécé betûivel kezdődő 35 bibliaverset tartalmaz egy-egy színes képpel. A lapok hátoldalán ugyanazzal a betûvel kezdődő 6-6 szót ábrázoltunk.
Célunk az, hogy ezzel segítsük a gyermekeknek a bibliaversek tanulását, megértését és alkalmazását. Ugyanakkor a hátoldalakon látható kis ábrákat kiszínezhetik, és különböző játékos feladatokkal izgalmassá, érdekesebbé tehetik a szülők a családi áhítatot, együttlétet, illetve a tanítók a vasárnapi iskolai foglakozást vagy hittanórát.
Az ARANY ABC sok fontos igazságot tartalmaz. Pl.: Isten Igéje igaz. Õ meghallgat. Jézus Krisztus nem változik. Terve van veled stb. Szól a hitről, bûnbocsánatról, megváltásról, döntésről, békességről, örömről, dicséretről, készenlétről, szolgálatról stb.
Jól látható helyet keressünk az ARANY ABC-nek! Lehet asztalra, polcra, szekrényre tenni vagy falra akasztani, és ha megoldható, abban a helyiségben helyezzük el, ahol a család együtt szokott áhítatot tartani. Legyen ez vonzó, kedves, a kicsinyek számára éppúgy, mint a nagyobb gyermekeknek!
A4, 40 oldal, spirál kötés

További információk

Tömeg 450 g
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest