Vásárlás folytatása Szeretnél még körbenézni a webáruházunkban?

Arany ABC

1 500Ft

Az ABC minden betûjével egy nagy színes kép, egy Bibliai idézet és sok más rajz, betûnként 2 oldalon

150 készleten

Cikkszám: 2 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A4, 40 oldal, spirál kötés
Az ARANY ABC az ábécé betûivel kezdődő 35 bibliaverset tartalmaz egy-egy színes képpel. A lapok hátoldalán ugyanazzal a betûvel kezdődő 6-6 szót ábrázoltunk.
Célunk az, hogy ezzel segítsük a gyermekeknek a bibliaversek tanulását, megértését és alkalmazását. Ugyanakkor a hátoldalakon látható kis ábrákat kiszínezhetik, és különböző játékos feladatokkal izgalmassá, érdekesebbé tehetik a szülők a családi áhítatot, együttlétet, illetve a tanítók a vasárnapi iskolai foglakozást vagy hittanórát.
Az ARANY ABC sok fontos igazságot tartalmaz. Pl.: Isten Igéje igaz. Õ meghallgat. Jézus Krisztus nem változik. Terve van veled stb. Szól a hitről, bûnbocsánatról, megváltásról, döntésről, békességről, örömről, dicséretről, készenlétről, szolgálatról stb.
Jól látható helyet keressünk az ARANY ABC-nek! Lehet asztalra, polcra, szekrényre tenni vagy falra akasztani, és ha megoldható, abban a helyiségben helyezzük el, ahol a család együtt szokott áhítatot tartani. Legyen ez vonzó, kedves, a kicsinyek számára éppúgy, mint a nagyobb gyermekeknek!

További információk

Tömeg 450 g

Pin It on Pinterest