Vásárlás folytatása Szeretnél még körbenézni a webáruházunkban?

Creation Magazin 2023

2 500Ft

Válogatás az angol Creation magazin számaiból élővilág, természet, tudomány, hit témakörben.
A kedvezmények a kosárban érvényesülnek! 2-9 példány esetén 2000.- Ft/db, 10 példánytól 1800.- Ft/db. 50 példány fölött kérje egyedi ajánlatunkat.

Tartalomjegyzék

 

Mennyiségi kedvezmény

MennyiségKedvezményes ár
2 - 92 000Ft
10 - 491 800Ft
Cikkszám: 4-1-3-3 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A4, 60 oldal, irkatûzött

Dr. Damadian, az MRI feltalálója már évtizedekkel ezelőtt figyelmeztetett, hogy a bibliai világnézet eltiprása egész nemzetek bukásához fog vezetni (55. o.) Hit és világnézet rovatunk írásai (14-28. o.) segítenek felismerni a közgondolkodás óriási befolyását, és azt, hogy ennek formálása mindannyiunk feladata. Dr. Samuel Gan, a neves szingapúri kutató elmeséli, hogyan mosta át az ő agyát is fiatalon a bevett világnézet, mire észrevette és helyrerakta magában a dolgokat.

Az egykor élt gyapjas mamut (42. o.), a ma élő cetcápa (10. o.) és a csodálatos árapály-jelenség (38. o.) egyaránt lenyűgöznek majd, amint felfedezed bennük Isten csodálatos teremtő munkáját. Olvashatsz magyar kutatók munkájáról (33. o.) és a binárisan kódolt emberről (41. o.), merthogy ma már tényleg van, aki azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány. Pedig a Teremtő férfivá és nővé teremtette az embert.

Tudtad, hogy Jób vélhetően a jégkorszak idején élt? Micsoda világnézet ez?! – kérded. Talán meglepődsz, de bibliai. Olvasd el Creation Gyerekeknek rovatunkat, amivel a jégkorszakba kalauzolunk (34. o.)! És ha arra is kíváncsi vagy, mely bibliai szereplők éltek a kőkorban, a bronzkorban és a vaskorban, lapozz a 9. oldalra, ahonnan QR kód vezet tovább évközben is gyarapodó online cikkeinkhez.

További információk

Tömeg 249 g
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest