A Creation Magazin 2021. évi számában megjelent egy interjú dr. Brian Thomas professzorral, az őskövületek kémiájának szakértőjével. Az Évmilliós vagy évezredes fehérjék című cikkben már olvashatta a kedves Olvasó, hogy „A természettudományok alapítói közül is sokan bibliai kreacionisták voltak, például Kepler, Newton, Maxwell, Farady és Pasteur.” Mivel azonban a természettudósok körében „a modern tudomány kreacionista alapjának elvetése […] széles körben elterjedt”, egy-egy tudós életrajzában legtöbb esetben nincs konkrétan leírva, hogy Istenhívő ember volt. Jómagam például egy évvel ezelőttig a fizikus és matematikus Eulerról sem gondoltam volna, hogy bibliahívő természettudós… Pedig nagyon sok olyan tudós van, aki a bibliai elvekre alapozza az életét és munkáját.

A dr. John Ashton által szerkesztett In six days című gyűjteményben 50 bibliahívő keresztyén természettudós vall arról, hogy miért hisz a hatnapos teremtésben.

Szeretettel ajánljuk olvasásra a gyűjteményből elsőként dr. Arthur Jones biológus írását a teremtett fajokról, amit a Teremtéstudomány oldalon tud elolvasni a kedves Olvasó.

Királyné Ficsor Lilla

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This