Vásárlás folytatása Szeretnél még körbenézni a webáruházunkban?

Creation Magazin 2024

3 500Ft

Központi téma:
teremtés alapú nevelés és oktatás

Az Újszülött diákok körüljárja, hogy érdemes-e már egészen kisgyermekkortól tanítani gyermekeinket. A Creation túlélőkalauz tippeket ad, hogyan járd ki a sulit úgy, hogy közben ne veszítsd el a hited. A Teremtés alapú pedagógiai módszertan pedig segít lerakni egy új oktatási szemlélet első alapköveit.
Az Evolúció témájú online játékok felhívja a figyelmet a hétköznapok jelentőségére. A tudományok próbája közérthetően magyarázza el, hogyan lehet a tudományos eszközöket becsületesen használni a köz javára.
A Kreacionisták a tudomány élvonalában rávilágít, hogy a bibliai teremtéshit nem fékkötője a tudományos fejlődésnek, hanem kikerülhetetlen motorja. Jó példa erre a Teremtéshívő atomfizikus, dr. Heinz Lycklama története is, aki az oktatási rendszer ideológiai átprogramozásának élő tanúja, kortárs tudós.
De hát elvileg a keresztények egységesen teremtéshívők, nem? – feszegeti A teremtés fellegvárai, végül rámutat a teremtéshit valódi fellegváraira: Isten Igéjére, a családi fészekre és arra, hogy te magad is lehetsz a teremtés fellegvára!

Mennyiségi kedvezmény

MennyiségKedvezményes ár
2 - 92 500Ft
10 - 492 000Ft
Cikkszám: 4-1-3-3-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A4, 60 oldal, irkatûzött

További információk

Tömeg 249 g
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest