Szabi nem a legjobb úton halad egy boldog jövő felé. Egyre inkább lemond arról, hogy egyszer még valamirevaló ember legyen belőle. Ezen a nyáron furcsa felajánlást kap egyik osztálytársától, akivel kölcsönösen nem csípik egymást. Csábító az ajánlat, de kérdéses, hogy lehet-e belőle valami.

A sok kalandot és váratlan fordulatot hozó nyár végére nem csak Szabi, hanem Julcsi és Peti is rájön, hogy a siker egyik legfőbb titka ez: Soha ne add fel!

A (nem csak) 8-12 éves gyerekek részére íródott, több szálon futó regény végigkíséri Szabit a nyári szüneten, és bemutatja, milyen sok körülmény játszik össze, hogy élete végre kimozdulhasson a holtpontról. Az is kiderül, hogy sokszor csak egy hajszálon múlik, hogy az élete milyen irányban halad tovább, és ez nem lehet a véletlen műve!

Ficsor Donátné Kardos Barbara könyve egyike az első díjjal értékelt műveknek a 4H/Magyar Misszió és az Örömhír Alapítvány által kiírt gyerekregény pályázaton. Barbara gyerekkorában komoly betegségen ment át, amikor az orvosok 1% esélyt adtak neki az életben maradásra. Már akkor megtapasztalta Isten kegyelmét, és azon keresztül, ahogy látta édesanyját küzdeni az ő gyógyulásáért, abba is betekintést nyert, mit jelent az, hogy soha ne add fel. Azóta felnőtt, pedagógus lett, az orgoványi Örömhír Alapítvány vezetőjének boldog felesége, 4 kisgyermek édesanyja. Maga is tanulja soha fel nem adni. Ha szeretnéd a könyvet elolvasni vagy tudsz valakit, akinek pont aktuális lenne egy ilyen bátorító könyv, írj az oromhir@oromhiralapitvany.hu címre!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This