(a továbbiakban: Szabályzat) az Örömhír Alapítvány által üzemeltetett FireMEDIA Facebook oldalon megjelenő – „Nyereményjáték Nyereményjáték – Kisorsolunk két ingyenes belépőt a Hollósi Búvárbirodalomba!” – nyereményjátéksorozatra vonatkozik (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel.

A Nyereményjátéksorozat szervezője az Örömhír Alapítvány.

1. A Játékban résztvevő személyek
A Játékban részt vehet bárki, aki rendelkezik facebook profillal (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes kiskorú, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)
A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:
Álprofillal, álnévvel regisztrált felhasználók, akiknél nem lehet hitelt érdemlően megbizonyosodni a személyazonosságról.

2. A Játék leírása
A Játékosnak
a, kedvelnie kell a FireMEDIA facebook oldalát,
b, a „Nyereményjáték – Kisorsolunk két ingyenes belépőt a Hollósi Búvárbirodalomba!” poszt alatt kommentben taggelni kell egy ismerőst, akinek ajánlja a könyvet, illetve
c, megosztani a posztot.
A Játékra történő jelentkezés kizárólag mindhárom feltétel együttes teljesülése esetén érvényes. A nyerteseket 2022.08.09-én sorsoljuk ki.

3. A Játék időtartama
Az első játék 2022.08.05. és 2022.08.07. éjfél között tart. A következő 5 játék egymás után öt héten hétfőtől vasárnap éjfélig tart.
A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. Jelentkezés a Játékra
A poszthoz való hozzászólással a Játékos beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben ő a nyertes, akkor neve mindenki számára elérhető módon megjelenjen a FireMEDIA facebook oldalán.

5. Nyeremény
Egymást követő hat héten keresztül két nyertes 1800 ft értékű belépőt kap ajándékba, amelyet saját költségünkre postán küldünk el. A nyeremény készpénzre nem váltható.

6. Sorsolás
A résztvevő Játékosok között a sorsolás az Örömhír Alapítvány munkavállalóiból álló sorsolási bizottság előtt történik, a Socialwinner besocial programmal, ami egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes program.
Sorsolás ideje a játék lezárulása utáni első kedd.
A sorsolás helyszíne: 6077 Orgovány Vörösmarty u.14.

7. Nyertesek értesítése
A nyerteseket a FireMEDIA facebook oldalán megjelent játékkiírás poszt alatt és privát üzenetben értesítjük.
Ha valamely nyertes nem jelez vissza a Szervezőnek 10 munkanapon belül, helyébe pótnyertes lép.

8. A nyeremény kézbesítése
A nyeremény kiértesítése privát üzenetben és/vagy emailben történik.
A Játékos köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében: 10 napon belül meg kell írnia teljes nevét, email címét, postacímét és telefonszámát, hogy elküldhessük részére nyereményét. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyereményt nem tudjuk feladni, a nyeremény a továbbiakban nem igényelhető, és az Örömhír Alapítványt semmilyen felelősség nem terheli. A nyeremény igénylésére 10 munkanap áll rendelkezésre.

9. Adatkezelés
A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott adataik (név, e-mailcím, postacím, telefonszám) az Örömhír Alapítvány, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és hírlevél küldés céljából. A személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeljük a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között. Adatvédelmi tájékoztató

10. Felelősség kizárása
A játékos által elkövetett bármely adat elírásáért és az ezzel kapcsolatos értesítési és/vagy átadási késedelemért az Örömhír Alapítvány nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) az Örömhír Alapítványnak nem áll módjában ellenőrizni.
Az Örömhír Alapítvány kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
Az Örömhír Alapítvány nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a FireMEDIA facebook oldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Egyéb
A Játékos kijelenti, hogy regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.
Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon az iroda@firemedia.hu e-mail címre!

12. A Facebook és az Instagram semmilyen formában nem támogatja a nyereményjátékot.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This