Gyökerek és szárnyak

Nem mindegy, hogy milyen hatások érnek bennünket, és különösképpen gyermekeinket. A felnövekvő Z és Alfa generáció főként az internetről táplálkozik. A média, gazdasági óriások, nagyhatalmak, világmárkák, és a szórakoztatóipar is világszerte beszállt az ideológiai nevelésbe. Erejük meggyőző.

Mindeközben a valódi tudomány és a keresztény tanítás hatása is csökken. A tájékoztatás egyre egyoldalúbb. Némelyek gyökereiktől megszabadulva szárnyalni látszanak. Mások pedig éppen megerősítik gyökereiket – hogy valóban szárnyalhassanak.

Nehéz idők elé néz a világ, élet-halál harc áll előttünk, és erős tartásra lesz szüksége gyermekeinknek, unokáinknak, hogy helyt tudjanak majd állni. Ehhez a győzelemhez kíván hozzájárulni a Creation Projekt ismeretterjesztéssel és inspirációval.

Szélmalomharcnak tűnik?

Vörösmarty Mihály szavai csengnek a fülemben:

„És mégis – mégis fáradozni kell.
Egy újabb szellem kezd felküzdeni,
Egy új irány tör át a lelkeken…
Mi dolgunk a világon? küzdeni
Erőnk szerint a legnemesbekért.
Előttünk egy nemzetnek sorsa áll.”

„Sokan azt gondolják:
Magyarország volt.
Én azt szeretem hinni: lesz!”

Gróf Széchenyi István
– A legnagyobb magyar –

Van egy álmom

  • Hogy mi, magyarok, félretesszük a tabukat, és egyre bátrabban járunk az őszinte igazságkeresés útján.
  • Hogy a teremtett világ csodáin és azok tanulmányozásán keresztül egyre jobban megismerjük a Teremtő Istent, akitől mindent kaptunk, és aki felé elszámolunk majd cselekedeteinkkel.
  • Hogy egyakarattal helyreállítjuk a Biblia, a haza, a munka és a család becsületét.
  • Hogy a magyar nemzet felnövekvő generációja a keresztény hitben meggyökerezett, motivált, erős és életképes lesz.
  • Hogy utódainkban győz az a szellem, amely gerincessé és győztessé teszi a magyar nemzetet: egyrészről dolgosak és alkalmazkodóképesek lesznek, másrészről az igazság sziklaszilárd alapján fognak állni, amiről semmilyen vihar nem tudja majd őket lesodorni.
  • Hogy a magyar nemzet fel fog ébredni, meg fog erősödni, és a diktált trendek követése helyett szabadon, szívbéli meggyőződése szerint fog élni, és jó példájával nagy hatással lesz az egész világra.

 

FICSOR DONÁT

A magyar Creation Magazin főszerkesztője, az Örömhír Alapítvány elnöke. Építész, közéleti szereplő, évtizedek óta a keresztény nemzeti gondolkodás aktív munkálója. Feleségével, Barbarával, és négy gyermekükkel Magyarország szívében, Orgoványon él.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This