Gyerekeknek/szülő-gyerek párosnak rendeztünk kincskeresést. Akár hittanórás/gyerekistentiszteleti/bibliaórai, akár egy otthoni közös programhoz jó alapanyag lehet.
Lentebb letölthetitek és kinyomtathatjátok a kis füzetet és a hozzá tartozó feladatsort. Vágjátok szét fejezetenként a füzetet, és rejtsétek el valahol az udvaron a szövegrészeket. (Mi mosókapszulás dobozokat használtunk, de sima WC papír gurigába is belehajthatjátok a papírokat.) Készítsetek egy kis térképet is a kincskereséshez! Az elrejtett feladatokat hadd keressék meg a legkisebbek! A nagyobbak pedig olvassák a kis füzetet, és keressék meg a kérdésekre a választ!
Figyelem! Az első feladathoz nincsen benne minden válasz a kis füzetben, erről beszélgessetek előtte – ti. Mózes öt könyvének van külön-külön elnevezése is! IDE KATTINTVA megtaláljátok!
A tiniknek elküldhetitek a telós változatot, ha nincs kedvük keresgélni ?
+ 1 ötlet: kössétek össze egy kirándulással, kint a teremtett természetben még érdekesebb lesz keresgélés!
+ még 1 ötlet: Ha bekülditek a válaszlapot befotózva, szívesen állítunk ki NÉVRE SZÓLÓ OKLEVELET, amit otthon kinyomtathattok és átadhattok a gyerkőcöknek.

Nyomtatható változat

Telefonra optimalizált

Feladatlap

Oklevélkérő

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This