Emlékezetes marad a 2021. őszi Ébresztő Konferencia

Szendergő semmittevés helyett tiszta látásra alapuló nemes küzdelem

Az akadályozó vírushelyzet és a kényszerű távolmaradások ellenére is mintegy százan vettek részt az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Ébresztő Konferencián Orgoványon, és online is követték. A fő téma a lerombolt alapok újraépítése volt, és ennek keretén belül 4 ilyen lerombolt alapról szóltak az előadások: a teremtésről, a személyes istenélményről, a misszióról és a keresztény nemzetről.

A központi célkitűzés az volt, hogy minden résztvevő beálljon az alapok gyakorlati újraépítésének munkájába, és másoknak is továbbadja az itt szerzett látást. Merthogy hitünk és életünk alapjait a szemünk láttára rombolják, és keresztényi küldetésünk, hogy ezt nem nézhetjük tétlenül. Imában és konkrét önzetlen cselekedetekkel is harcolnunk kell a bibliai világképre és isteni tervre alapuló mindennapi életvezetés lehetőségéért, és nemzetünk megújulásáért.

Nagyon inspiráló próféciák is elhangoztak, és közös imádságokban emeltük egész nemzetünket Isten trónja elé. Hisszük, hogy egy mérföldkővé lesz 2021. november 13-a, amikor nyíltan felemeltük hangunkat a magyar keresztények megújulásáért a következő területeken:

  1. hogy felismerjék a bibliai teremtésbe és a teljes Szentírásba vetett hit hétköznapi képviseletének sorsdöntő jelentőségét
  2. hogy keressék és személyesen átéljék a Szent Isten valóságát és közelségét
  3. hogy padban ülő fogyasztók helyett aktív, cselekvő, áldozatot hozó, másokért élő „aratómunkások” legyenek, akik változást hoznak a világba és ezáltal valóban beteljesült életet élnek
  4. hogy véget vessenek „a békesség kedvéért” jelszó alatti hallgatásnak, hogy legyen közös látásuk a magyar nemzetre, amelynek kollektív elhívása, hogy fáklya legyen az egész világ számára.

A gyerekek koruknak megfelelő interaktív foglalkozásokon és szabadulószobában frissítették a teremtésről, a fosszíliákról és a dinókról meglévő vegyes elképzeléseiket.

A mindenkit felvillanyozó élő dinóshow után két, a FireMEDIA gondozásában nemrégiben megjelent könyv bemutatójára került sor az erre az alkalomra berendezett dinósarokban: A leleplezés és a Dinók és emberek. (Keresd őket a webáruházunkban!)

Mindezekbe felvételekről hamarosan bárki betekinthet, amiket a firemedia.hu/videok oldalon egyenként töltünk fel.

Elkötelezettek vagyunk a megtévesztések, megalkuvások, keresztény tévutak és tévhitek, a bárgyú beletörődés és a szendergő semmittevés elleni küzdelemben. Imádkozunk és dolgozunk a keresztény Magyarország és a magyarság valódi, bibliai hitének építésében, megerősítésében, amely jövőnk legfőbb záloga.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This