Jó híreink vannak a Creation Projekt alakulása terén. A Creation Magazin 2020 április elején jön ki a nyomdából mostmár biztosan 10 ezer példányban!

Köszönjük, hogy hűséges támogatóink hittek és hisznek a látásunk aktualitásában, amivel az egész magyar nemzet erősödését kívánjuk szolgálni. Rendszeres adományaitokkal lehetővé teszitek, hogy magot vessünk, és a magok kezdenek kikelni, közben pedig már vetjük az új magokat!

Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériumának is, hogy meglátva a Magazin különös jelentőségét, támogatja az első szám kiadását!


Február 15-én szombaton Budapesten a Dürer rendezvényházban (Ajtósi Dürer sor 19-21, Professzorok háza fsz.) Creation Projekttalálkozót tartunk minden önkéntes, fordító, lektor, szervező, rajongó, érdeklődő, támogató számára 9:30-tól 12:00-ig.

A találkozón

  1. megismerkedünk egymással 
  2. bemutatom munkatársainkat
  3. ismertetem a projekt állását és a további terveket
  4. közösen imádkozunk Magyarország felemelkedéséért és a Bibliai világkép megerősödéséért a felnövekvő generációban

Regisztrációs díj nincs, de e-mailes válaszodban kérjük, jelezd, ha ott leszel!  


Elfogadta meghívásunkat Gavin Cox MA bányamérnök-teológus-egyiptológus, akinek a teremtés témához kapcsolódó színvonalas előadásaival április 22-26-án többfelé is ellátogatunk. Április 25-én szombaton Budapesten Creation Konferenciát tartunk vele (részletek hamarosan), de ha valamely egyetemre vagy templomba, gyülekezetbe szeretnéd meghívni, írj nekünk!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This