Kedves Barátunk!

Szeretettel hívunk 2022. június 25-i, fél 10-kor kezdődő egész napos

Creation konferenciánkra!

Helyszín: Örömhír Alapítvány 6077 Orgovány Vörösmarty u.14.

Témánk:

A lerombolt alapok újjáépítése és keresztény küldetésünk megerősítése

1. előadás: Ádám: Ember? Mitikus alak? Vagy majom?

2. előadás: Biológia és Biblia. Genezis és Genetika. Miért számít mindez?

Gavin Cox bányamérnök, teológus, egyiptológus lesz a vendégelőadónk Nagy-Britanniából. Már több cikke megjelent magyarul, illetve két előadása is megnézhető a FireMEDIA youtube csatornáján magyar szinkrontolmácsolásban.

 

5-12 éves gyerekeknek dinoszauruszokkal és mélytengeri halakkal tarkított, izgalmas foglalkozásokat tartunk! A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött!

„… az evolúció nem csak biológiai-élettani kérdés. Az evolúció igazságán vagy hamisságán, egyúttal az isteni teremtés tényének igazságán vagy hamisságán eldől a Biblia szavahihetősége is, és az is, hogy mire épül egész személyiséged, önértékelésed és életcélod. Ezen dől el, hogy egy továbbfejlődött állatként tekintesz magadra, akit egy boldog vagy szenvedéssel teli élet után is egyaránt betakar a sárga föld, és mindennek vége, vagy egy örökké élő szellemmel rendelkező emberként tekintesz magadra, akit Isten arra teremtett, hogy társaságban legyen vele a Földön és majd az Örökkévalóságban is. Egész civilizációnk létének értelme áll vagy bukik tehát a teremtés-evolúció kérdésén.” (Részlet a Creation Magazin 2022. Félreértéstől a megértésig című írásomból)

Várjuk jelentkezéseteket név és gyerekeknél életkor megadásával a következő email címen: iroda@oromhiralapitvany.hu

Orgovány, 2022. június 10.

A találkozás reményében szeretettel:

Ficsor Donát

Ui: A könyvmolytáborainkról hallottál? Ha még nem, itt olvashatsz utána:

oromhiralapitvany.hu/2022/05/25/konyvmolytaboraink

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozási lehetőség weboldalunkon az alábbi gombra kattintva kényelmesen elérhető.HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS OLDAL

Sikeres feliratkozás.

Pin It on Pinterest

Share This